Introkurs i Kreativ Lydighet 2024

Praktisk info

19.04.2024
se info
ved Klubbhuset
Magni Stenen

OBS: Kurset er flyttet til høst 2024!

Velkommen til triksekurs/ introkurs i kreativ lydighet hos Lillehammer Brukshundklubb!

Kurset passer både for deg som vil bruke triks for å aktivisere hunden, bruke det som styrkeøvelser og få et bedre samspill, og for deg som har lyst til å lære mer om hundesporten kreativ lydighet og kanskje bygge et program.  

Siden kurset tilpasses deltagernes ønsker passer det hunder og eiere i alle aldre. Vi har kun en og en hund inne om gangen. 

Kreativ lydighet passer for hunder av alle aldre og raser da man kan tilpasse mye til hver enkelt hund og få akkurat den til å skinne. Her kan man gjøre alt fra spenstige hopp og høyt tempo, til roligere øvelser som er mindre belastende. Her er ikke målet å få alle til å passe inn i en bestemt mal, men å få frem det beste i hver enkelt til en fin flyt. 

Kurset avholdes på klubbens område på Birkebeineren skistadion.
Fredag er det teori på klubbhuset uten hund, lørdag og søndag blir trening av hund i hallen. 

Instruktør for kurset er Magni Stenen: 
«Jeg er NKK trinn 1 -instruktør og instruktør i rallylydighet.
Har vært på landslaget i både Freestyle og HTM (Heelwork To Music) i 2022 og 2023. Har holdt på med sporten siden 2019, og er nå på vei mot å bli dommer.
Jeg trener og konkurrerer sammen med min springer spaniel Iben på 6 år. Vi har prøvd oss på de fleste hundesporter, blant annet LP, bruks, rally og agility. Det fine med hundetrening er jo at mye kan overføres mellom grenene!»

Dato for kurset er:

Pris: 

  • 1500kr for medlem i Lillehammer Brukshundklubb
  • 2000kr for ikke medlem

Antall plasser: 6

Påmeldingen er økonomisk bindende!

Se mer her