Valpekurs med oppstart uke 22

Velkommen til valpekurs med oppstart i uke 22!

Gjennom kurset vil vi snakke om, og dele erfaringer om hvordan det er å ha valp i huset, og hvordan hver enkelt ønsker å ha det. Vi vil og snakke om hvorfor vi trener med positiv forsterkning, og om forholdet mellom valp og eier.

Kurset går følgende dager:

Tirsdag 31. mai

Torsdag 2. juni

Tirsdag 7. juni

Torsdag 9. juni

Mandag 13. juni

Onsdag 15. juni

Tidsrommet alle dager er kl. 17:00-19:00 inne i treningshallen. Med forbehold om at det kan forekomme endringer.

Instruktør

Instruktører på dette kurset vil være Magni Stenen og Helene Bjølgerud.

Våre kurs er basert på ”Best hver-dag”, og du vil blant annet lære hvordan du skal trene på viktige momenter som: - Lage gode vaner - Lek og belønning - Innkalling - Være i ro - Gå pent i bånd - Passeringstrening - Håndtering - Sitt, dekk og bli Vi presenterer også ulike aktiviteter og tilbud for videre trening i klubben. Gled deg til et hyggelig kurs, der vi fokuserer på å skape en god relasjon til valpen, og et godt grunnlag for et trivelig hundehold.

Informasjon

·      Det er nødvendig at hunden kan hvile når den ikke er i aktivitet, så sørg for at den kan ha det behagelig i forhold til temperatur.

·      Ta med et lite teppe til hunden, vannskål og vann. - Kle dere etter været.

·      Ta med gode godbiter som er verdt å jobbe for (ikke det daglige foret, men pølser, kjøttkaker, fiskekaker e.l), en eller flere leker hunden er glad i og leiebånd. (Ikke snellebånd)

·      Parkering Husk at på Birkebeineren skistadion er det en parkeringsavgift på kr. 60 pr døgn.

Pris:

Kr 1250,- for medlemmer