Temakurs «Fri ved fot» med Lene Berntsen

Temakurs Fri ved fot med Lene Berntsen 17. juli 2022.

Lene er utdannet NKK trinn 1 og trinn 2 lydighetsinstruktør, autorisert lydighetsdommer og konkurrerer selv i både lydighet og rallylydighet. Hun har selv gått lydighetskurs for mange kjente instruktører i både inn- og utland.

Nå kommer hun til Lillehammer for å holde temakurs i fri ved fot!

Søndag er det praktisk instruksjon med hund fra kl 10:00 - 18:00, inkludert lunsjpause. I løpet av kursdagen vil det blant annet fokuseres på posisjoner, bakpartskontroll, belønningsplassering, hvordan lage forventning til de ulike momentene, samt skrittlengde og tempo i temposkifter.

Kurset er åpent for alle nivåer, og det vil bli gitt individuelt tilpasset instruksjon til hver enkelt ekvipasje. Kurset avholdes enten innendørs eller utendørs på klubbens område. Ved fint vær belager vi oss på å være utendørs.

Antall plasser med hund: 8 stk.
Kurspris: 800 kr pr plass for medlemmer. 1200 kr pr plass for ikke-medlemmer.

Klubbens medlemmer har fortrinnsrett på plassene.

Økonomisk bindende påmelding.
OBS!! Påmelding for medlemmer åpner 1. mai kl 12:00 på klubbens hjemmeside.

Påmelding for ikke-medlemmer åpner 15. mai kl 12:00.Ikke-medlemmer som melder seg på før 15.mai kl. 12:00 vil bli slettet.

• Dag: Søndag
  • Tid: 10:00-18:00