Konkurranselydighetskurs med Line Bu Nilsen

Kurs i konkurranselydighet med Line Bu Nilsen 9. og 10. juli 2022.

Line har trent og konkurrert innenfor lydighet i flere år, med både aussie og border collie, og tok i fjor sølv på Nordisk Mesterskap med sin border collie Easy.

Nå kommer hun til Lillehammer for å holde kurs!

Lørdag og søndag er det praktisk instruksjon med hund. Tidspunkt er ikke satt opp ennå, men det blir 6 timers kursdag på dagtid, inkludert lunsjpause.

Kurset er åpent for alle nivåer, og det vil bli gitt individuelt tilpasset instruksjon til hver enkelt ekvipasje. Kurset avholdes enten innendørs eller utendørs på klubbens område. Ved fint vær belager vi oss på å være utendørs.

Antall plasser med hund: 6 stk.
Kurspris: 2200 kr pr plass for medlemmer. 2600 kr pr plass for ikke-medlemmer.

Antall observatørplasser uten hund: 6 stk.
Observatørpris: 800 kr pr plass for medlemmer. 1200 kr pr plass for ikke-medlemmer.

Klubbens medlemmer har fortrinnsrett på plassene.

Økonomisk bindende påmelding.
Påmelding for medlemmer åpner 1. mai kl 12:00 på klubbens hjemmeside. Påmelding for ikke-medlemmer åpner 15. mai kl 12:00.

• Dag: Lørdag og søndag
  • Tid: Kommer