Ferdselsprøve / IBGH 1-3 kurs med Hanne Kiil

Ferdselsprøve / IBGH 1-3 kurs med Hanne Kiil

Hanne har drevet aktivt med hund siden hun fikk sin første hund i 1985, og har lang og bred erfaring med hundetrening, da hun har vært innom en rekke ulike hundesporter. Hun er blant annet utdannet NKK trinn 1 og trinn 2 lydighetsinstruktør, autorisert konkurranseleder (lydighet), figurant, testleder (karaktertest, mentaltest og funksjonsanalyse), ringsekretær og blod- og ferskspordommer. Hanne har også utdannelse fra høgskole og universitet innen hund og bruk av hund og andre dyr i terapeutisk arbeid, og har også erfaring fra arbeid med førerhunder. Hun har pr i dag tre hunder hun trener og konkurrerer aktivt med innenfor utstilling, lydighet, rallylydighet og RIK programmet. I tillegg holder hun alt fra valpekurs til konkurranserettede kurs innenfor lydighet og bruks/RIK, og hun er som instruktør opptatt av at hund og fører skal samhandle på en måte som gir begge glede.

I løpet av kurset vil Hanne ta for seg alle øvelsene og momentene i Ferdselsprøven, samt i IBGH 1-3 etter nivå på kursdeltakere.

Kurset er åpent for alle som tenker å gå opp til Ferdselsprøve eller IBGH 1-3 i RIK programmet, og det vil bli gitt individuelt tilpasset instruksjon til hver enkelt ekvipasje. Kun renrasede hunder er tillatt på prøve i henhold til RIK regelverket.

Kurset går på mandager, og strekker seg over 6 uker:

08.august

15. august

22.august

29.august

05.september

12.september

Alle dager fra kl 17:00 - 19:30.

Kurset avholdes utendørs på klubbens område.

Antall plasser med hund: 8 stk.

Kurspris: 1250 kr pr plass for medlemmer.

1950 kr pr plass for ikke-medlemmer.

Økonomisk bindende påmelding.

• Dag: Mandag